Φίλτρο επεξεργασίας νερού

Σύστημα επεξεργασίας νερού

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ γεύση, οσμή και διαύγεια.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ σωματίδια, οργανικούς μολυντές, παραπροϊόντα του χλωρίου, ανόργανους μολυντές, μικροοργανισμούς.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα ωφέλιμα για τον οργανισμό θρεπτικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το φθόριο.

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού καταστρέφει τους μικροοργανισμούς με την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας. Επίσης, απομακρύνει αποτελεσματικά περισσότερους από 140 άλλους πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία παγιδεύοντάς τους στο πατενταρισμένο φίλτρο άνθρακα που διαθέτει.

Κανένα άλλο οικιακό σύστημα δεν κάνει και τα δύο.

 

 

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά

1. Τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV)
Η τεχνολογία υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας επιτυγχάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άνθρακας από μόνος του: Καταστρέφει τους μικροοργανισμούς.

Πώς γίνεται αυτό: Ο λαμπτήρας UV του Συστήματος Επεξεργασίας Νερού, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του φυσιγγίου, εκπέμπει έως και 80 millijoules (μονάδες μέτρησης) υπεριώδους ακτινοβολίας – ποσότητα αρκετή για την καταστροφή περισσότερου από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών που ενδεχομένως περιέχει το πόσιμο νερό.

Ασύρματες συνδέσεις: Μια ακόμη τεχνολογική πρωτοπορία – και ένα ακόμη πατενταρισμένο χαρακτηριστικό – είναι η ασύρματη (επαγωγική ηλεκτρονική) σύζευξη που χρησιμοποιείται μεταξύ του λαμπτήρα UV και της μονάδας. Έτσι, ο λαμπτήρας UV απομονώνεται τελείως από την πηγή τροφοδοσίας, όπως ορισμένα κινητά τηλέφωνα είναι ξεχωριστά από τους φορτιστές τους.

Ανοίγοντας τη βρύση ενεργοποιείται μια ηλεκτρομαγνητική σύνδεση με το λαμπτήρα, που ανάβει το λαμπτήρα. Επειδή ο λαμπτήρας δεν είναι αναμμένος συνέχεια, δεν υπάρχει απώλεια ενέργειας και το νερό ρέει πάντα κρύο.

Εξαλείφοντας τις ηλεκτρικές συνδέσεις μέσω καλωδίων η αντικατάσταση του λαμπτήρα είναι απλή και επειδή προστατεύεται, το σύστημα γίνεται πιο ανθεκτικό.

2. Τεχνολογία Φίλτρου Άνθρακα

Στο εσωτερικό του Συστήματος Επεξεργασίας Νερού υπάρχει ένα φίλτρο ενεργού πεπιεσμένου άνθρακα. Αυτό το πατενταρισμένο φίλτρο άνθρακα πολλαπλών σταδίων μειώνει δραστικά:

• Τη γεύση και την οσμή του χλωρίου

• Τα σωματίδια, βελτιώνοντας τη διαύγεια

• Περισσότερους από 140 πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του μόλυβδου, του υδράργυρου, των πτητικών οργανικών ενώσεων, των υποπροϊόντων απολύμανσης όπως τα THM, και του προσμίγματος βενζίνης MTBE

Πώς γίνεται αυτό: Το φιλτράρισμα άνθρακα για αρκετά χρόνια παραμένει η προτιμώμενη τεχνολογία για τα συστήματα επεξεργασίας νερού, αλλά το πατενταρισμένο μας φίλτρο άνθρακα κάνει πολύ περισσότερα.

Ο άνθρακας έλκει τον άνθρακα: Οι περισσότεροι μολυντές που σχετίζονται με την υγεία (παρασιτοκτόνα και τα υποπροϊόντα τους, ΠΟΕ, THM) περιέχουν μόρια άνθρακα, τα οποία έχουν την τάση να δημιουργούν δεσμούς μεταξύ τους. Επομένως, οι μολυντές στο νερό της βρύσης θα τείνουν να σχηματίζουν δεσμούς με το φίλτρο άνθρακα.

Η ενεργοποίηση αυξάνει την επιφάνεια του άνθρακα: Ο άνθρακας "ενεργοποιείται" μέσω ειδικής διαδικασίας θέρμανσης που δημιουργεί χιλιάδες πόρους. Έτσι αυξάνεται το εμβαδόν επιφάνειας που είναι διαθέσιμο για την προσέλκυση μολυντών. Στη συνέχεια, ο άνθρακας συμπιέζεται για να δημιουργηθεί σταθερό φράγμα στερεού άνθρακα. Αυτό το αυξημένο εμβαδόν επιφάνειας αυξάνει την ικανότητα του φίλτρου μας στην προσέκλυση και "παγίδευση" μολυντών με βάση τον άνθρακα, κατά τη διέλευση του νερού από το σταθερό τεμάχιο. Διάφοροι άλλοι οργανικοί μολυντές έχουν επίσης την τάση πρόσφυσης στην πορώδη επιφάνεια, οπότε το φίλτρο άνθρακα λειτουργεί ως μαγνήτης για τους μολυντές. Κανένα άλλο οικιακό σύστημα δεν μειώνει περισσότερους πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία.

Το πατενταρισμένο μας φίλτρο άνθρακα

• Παγιδεύει σωματίδια κατά 300% μικρότερα από τη διάμετρο μιας ανθρώπινης τρίχας

• Μπορεί να επεξεργαστεί έως 5.000 λίτρα νερού σε ένα έτος – αρκετά για τη μέση οικογένεια των έξι ατόμων

• Έχει αρκετά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είτε του έχουν απονεμηθεί είτε εκκρεμούν

Οι ωφέλιμες θρεπτικές ουσίες διέρχονται: Ενώ οι περισσότεροι μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία έχουν βάση τον άνθρακα, σε αντίθεση με πολλά ωφέλιμα ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το φθόριο που καταπολεμά την οδοντική σήψη. Αυτό σημαίνει ότι δεν σχηματίζουν δεσμό με το φίλτρο άνθρακα. Απλώς διέρχονται από αυτό και εισέρχονται στο νερό.

3. Τεχνολογία Παρακολούθησης

Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης είναι ένα ακόμη από τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το σύστημα από όλα τα άλλα.

Σας ειδοποιεί εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, π.χ. εάν δεν λειτουργεί ο λαμπτήρας UV.

Σας ειδοποιεί πότε να αντικαταστήσετε τo λαμπτήρα UV ή/και το φίλτρο/φυσίγγιο ώστε να γνωρίζετε πάντα
ότι το νερό σας απολαμβάνει τα πλήρη οφέλη του Συστήματος Επεξεργασίας.

Είναι βολικό, επειδή παρακολουθεί αυτά τα πράγματα από μόνο του. Σας παρέχει τόσο ηχητική όσο και οπτική ένδειξη όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για αντικατάσταση, ώστε να μη χρειάζεται να το θυμηθείτε από μόνοι σας. Το σύστημα παρακολούθησης ρυθμίζεται αυτόματα όταν τοποθετείται νέο φυσίγγιο. Είναι τόσο προηγμένο που "διαβάζει" αυτόματα τη διάρκεια ζωής του φυσιγγίου που τοποθετείται, εάν το φυσίγγιο είναι καινούριο, μισοχρησιμοποιημένο ή τελείως χρησιμοποιημένο.

Τεχνολογία "έξυπνων" μικροκυκλωμάτων: Τα "έξυπνα μικροκυκλώματα" στο σύστημα παρακολούθησης παρακολουθούν τη διάρκεια ζωής του λαμπτηρα UV και του φίλτρου, και μια οθόνη LED σας ενημερώνει πότε χρειάζεται αντικατάσταση του φυσιγγίου.

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού έχει πιστοποιηθεί ότι πληροί τα διεθνή πρότυπα για την ποιότητα νερού.

• Πρότυπο NSF/ANSI 42: Βελτιώνει τη γεύση, την οσμή και τη διαύγεια

• Πρότυπο NSF/ANSI 53: Μειώνει δραστικά πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του μόλυβδου, του υδράργυρου, των πτητικών οργανικών ενώσεων, των παραπροϊόντων απολύμανσης όπως τα THM, και του προσμίγματος βενζίνης MTBE

• Πρότυπο NSF/ANSI 55: Ελέγχει τους μικροοργανισμούς με την υπεριώδη ακτινοβολία

Η ποιότητα του πόσιμου νερού είναι θέμα δημόσιας υγείας. Ο οργανισμός NSF International είναι ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Τρόποι τοποθέτησης φίλτρου νερού:
  

Επιτραπέζιο εμφιαλωμένο νερό γνωρίστε το πριν το καταναλώσετε

Εμφιαλωμένο νερό. Γνωρίστε το πριν το καταναλώσετεΥγειονομική σημασία των χημικών παραμέτρων στο πόσιμο νερόΤο εμφιαλωμένο νερό εισάγει στο σώμα μας 24.000 χημικές ουσίες!Νέες αναλύσεις για τα ελληνικά εμφιαλωμένα νερά

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !