Φίλτρο επεξεργασίας νερού

Η πρόταση της Aquality

Κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία, έχει δημιουργήσει με επιτυχία μια εκπληκτική πρόταση. Mε την πρόταση αυτή προσφέρουμε στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε τη δυνατότητα να τελειοποιήσουν την παροχή υπηρεσιών τους σχετικά με το επιτραπέζιο νερό.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν κάποιο τρόπο βελτίωσης του νερού που σερβίρουν στους πελάτες τους. Από τη μία τα γνωστά προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε για τα εμφιαλωμένα νερά, αλλά και το υπερβολικό κόστος τους. Από την άλλη το όλο και πιο επιβαρυμένο νερό της βρύσης, δημιούργησαν την αναγκαιότητα για καθαρό νερό επιτέλους!!!

Πιο συγκεκριμένα η συνεργασία μας έχει εξαπλωθεί σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης και καφέ, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Θέλουν να βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους προς τον πελάτη.

Γι' αυτό λοιπόν προσφέρουν νερό, που έχει επεξεργαστεί λίγα λεπτά πριν, από το πιο εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας νερού.

Το μόνο που συνδυάζει σύστημα ενεργού συμπαγούς άνθρακα, λάμπα UV και συνεχή ηλεκτρονική παρακολούθηση. Το νερό καθαρό και απαλλαγμένο από χημικούς και μικροβιακούς μολυντές σερβίρεται, σε επαναγεμιζόμενα γυάλινα μπουκάλια με το λογότυπο της επιχείρησης, έτοιμο να το απολαύσει ο πελάτης. Στο πίσω μέρος του μπουκαλιού υπάρχει τυπωμένο μήνυμα που ενημερώνει τον καταναλωτή για την ποιότητα του νερού αλλά και για την προσφορά προς το περιβάλλον μη χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια.

Την ήδη μοναδική πρότασή μας κάνουν ακόμα πιο δελεαστική τα μεγάλα οικονομικά οφέλη που δημιουργούνται στην επιχείρηση.

Ερευνήστε λοιπόν την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

Επιτραπέζιο εμφιαλωμένο νερό γνωρίστε το πριν το καταναλώσετε

Εμφιαλωμένο νερό. Γνωρίστε το πριν το καταναλώσετεΥγειονομική σημασία των χημικών παραμέτρων στο πόσιμο νερόΤο εμφιαλωμένο νερό εισάγει στο σώμα μας 24.000 χημικές ουσίες!Νέες αναλύσεις για τα ελληνικά εμφιαλωμένα νερά

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !