Φίλτρο επεξεργασίας νερού

οφέλη χρήσης οικιακών φίλτρων

Orlando Water Filtration Service | Home Water Filtration in Orlando FL

Όλο και περισσότερο σε όλον τον κόσμο γιατροί και επιστήμονες τονίζουν την σημασία εγκατάστασης σύγχρονων φίλτρων νερού στο σπίτι μας. Το νερό αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας και την διατήρηση της καλής μας υγείας. Πολλές φορές, όμως, το νερό της βρύσης που πίνουμε φέρει πλήθος χημικών, φυτοφαρμάκων και παθογόνων μικροοργανισμών, που έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τα καλά φίλτρα νερού αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα μέτρα που μπορείτε να πάρετε για την αντιμετώπιση της μόλυνσης του νερού και αυτό φυσικά θα ωφελήσει εσάς και τα παιδιά σας.

Τα οφέλη κατανάλωσης φιλτραρισμένου νερού σε καθημερινή βάση

Το καθαρό φιλτραρισμένο υγιεινό νερό είναι απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας μας. Η κατανάλωση μολυσμένου νερού μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μακροχρόνια κατανάλωση νερού που περιέχει επικίνδυνες ή τοξικές ουσίες οδηγεί σε σοβαρές βλάβες της υγείας μας μακροπρόθεσμα.

Εγκαθιστώντας ένα φίλτρο νερού στην βρύση του σπιτιού σας ή και στο μπάνιο σας μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια για το νερό που καταναλώνετε εσείς και η οικογένεια σας. Τα φίλτρα νερού σας παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό για να μαγειρεύετε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή χωρίς φόβο.

Το δέρμα σας επίσης θα σας ευγνωμονεί καθώς δεν εκτίθεται σε παράγοντες που του προκαλούν ξηρότητα μια που θα ενισχυθεί η ενυδάτωση και η φρεσκάδα του. Το φιλτραρισμένο νερό συμβάλλει επίσης στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ μπορείτε να γεμίζετε και τα μπουκάλια σας και να πίνετε καθαρό νερό και εκτός σπιτιού.

Φίλτρα νερού μπορούν να τοποθετηθούν και στο μπάνιο σας ώστε να κάνετε μπάνιο με φιλτραρισμένο νερό χωρίς βαρέα μέταλλα και χλώριο. Το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά αν έχετε μωρά ή παιδιά των οποίων το δέρμα είναι ιδιαιτέρα ευαίσθητο.

Βλαβερές ουσίες που περιέχει το νερό της βρύσης

Το νερό, όταν είναι αφιλτράριστο, περιέχει ουσίες βλαβερές για την υγεία μας. Βαρέα μέταλλα εισέρχονται στο νερό, όπως επίσης και φυτοφάρμακα. Όλα τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά και άκρως επικίνδυνα για το σώμα μας, καθώς δεν αποβάλλονται από αυτό αλλά συσσωρεύονται.

Ο μόλυβδος είναι ένα από τα μέταλλα που έχουν τα πιο καταστρεπτικά αποτελέσματα στην ανθρώπινη υγεία. Ακόμα κι αν το νερό της βρύσης που μπαίνει στο σπίτι σας είναι επεξεργασμένο, πολύ πιθανόν να περιέχει ίχνη μολύβδου. Με φίλτρα νερού μπορείτε να προφυλάξετε την υγεία σας αλλά και τα παιδιά σας από την έκθεση στον μόλυβδο. 

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ο μόλυβδος και η έκθεση σε αυτόν είναι πολύ επικίνδυνη για τα παιδιά. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας των παιδιών σας είναι η παροχή καθαρού νερού με την εγκατάσταση φίλτρων νερού στη βρύση και στο μπάνιο του σπιτιού σας. Οι πιο συχνές επιπτώσεις που έχει στην υγεία μας ο μόλυβδος είναι η αναιμία, η αύξηση στην πίεση του αίματος καθώς και η πρόκληση βλαβών στα νεφρά.

Άλλα, επίσης επικίνδυνα στοιχεία που συσσωρεύονται στο νερό, είναι τα κολοβακτηρίδια, τα  νιτρικά άλατα, το χρώμιο, το χλώριο και πολλά άλατα. Το χλώριο ειδικά προστίθεται στο νερό για να εξουδετερώσει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, ενώνεται με οργανικές ενώσεις, όπως τα λιπάσματα και δημιουργεί νέες ενώσεις που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Για περισσότερα διάβασε: http://aquality.gr

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !