Φίλτρο επεξεργασίας νερού

πράγματα που δεν ξέρατε για το νερό

Το νερό θεωρείται το πλέον σημαντικό και αναντικατάστατο θρεπτικό συστατικό για τον άνθρωπο. Αδυναμία επαρκούς πρόσληψης οδηγεί πολύ γρήγορα σε σημαντικές βλάβες.

Ήδη σε 2 με 4 μέρες, ο οργανισμός αδυνατεί να αποβάλει τις ουσίες που κανονικά θα έπρεπε με τα ούρα (ουρία, ουρικό οξύ, κρεατινίνη κ.α.) και οδηγείται τελικά σε υπογλυκαιμία.

Αυτά, λίγο πολύ τα γνωρίζουμε…Πόσα πραγματικά όμως γνωρίζεις για το νερό;

  1. Το νερό είναι παντού – στην επιφάνεια της γης υπάρχουν 332.500.000 κυβικά μίλια. Αλλά λιγότερο από το 1 τοις εκατό είναι φρέσκο ​​και προσβάσιμο, ακόμα και όταν περιλαμβάνεται το εμφιαλωμένο νερό.

  2. Και το «φρέσκο» νερό μπορεί να είναι ένας σχετικός όρος. Πριν από το 2009, οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές δεν απαιτούσαν από τους εμφιαλωτές νερού να απομακρύνουν τον ιό του E. coli.                                                                                                                                                                                     

3.Το νέο Σύστημα Ανάκτησης Νερού στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ανακυκλώνει το 93 τοις εκατό του ιδρώτα και των ούρων των αστροναυτών, μετατρέποντάς το πάλι σε πόσιμο νερό.

4.κουρδικά χωριά στο βόρειο Ιράκ χρησιμοποιούν μια φορητή έκδοση του συστήματος της NASA για τον καθαρισμό του νερού από τα ρέματα και τα ποτάμια.

  1. Ο πάγος είναι ένα πλέγμα τετραεξαρτώμενων μορίων που περιέχουν πολύ κενό χώρο. Γι’ αυτό και επιπλέει.

6.Ακόμη και μετά την τήξη του πάγου, μερικά από αυτά τα τετράεδρα σχεδόν πάντα παραμένουν, όπως τα μικροσκοπικά παγάκια των 100 μορίων.

7 Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας νερό με ανάμιξη υδρογόνου και οξυγόνου σε ένα δοχείο και προσθέτοντας μια σπίθα. Δυστυχώς, αυτός είναι ο χημικός τύπος που βοήθησε στην καταστροφή του Hindenburg.

8 Οι καλοί κηπουροί ξέρουν πως δεν πρέπει να ποτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα σταγονίδια που προσκολλώνται στα φύλλα μπορούν να λειτουργήσουν ως μικρά μεγεθυντικά γυαλιά, εστιάζοντας το ηλιακό φως και προκαλώντας το κάψιμο των φυτών.

9.Παρόλο που πολλοί γιατροί συνιστούν να πίνουμε οκτώ ποτήρια νερό ημερησίως, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη συμβουλή.

  1. Η παραπληροφόρηση αυτή για τα ποτήρια νερό μπορεί να προέρχεται από μια έκθεση του 1945 που αναφέρει ότι οι Αμερικανοί καταναλώνουν περίπου 1 χιλιοστόλιτρο νερού για κάθε θερμιδική τροφή, η οποία ανέρχεται σε 8 ή 10 φλιτζάνια την ημέρα.

 

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !