Φίλτρο επεξεργασίας νερού

πίνεις και τρως πλαστικό! σκοπεύεις να κάνεις κάτι γι' αυτό?

Η τεχνολογία βρίσκεται σε μια εποχή που μοιάζει να μπορεί να κάνει τα πάντα. Κι ενώ ισχύει αυτό, έχουμε ένα πλανήτη που στο μεγαλύτερο μέρος αδυνατεί να κάνει ανακύκλωση. 

Όχι σε ατομικό επίπεδο. Αλλά σε διακρατικό. Με εξαίρεση τις χώρες της Σκανδιναβίας και μερικές ακόμα, γύρω στο 80% του πλανήτη δεν έχει φτάσει ούτε καν κοντά στο απαιτούμενο ποσοστό ανακύκλωσης που απαιτείται.
        
Γιατί όταν παράγονται κάθε χρόνο 9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού και απ’ αυτούς ανακυκλώνεται το 10%, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Τη στιγμή που στη Νορβηγία για παράδειγμα έχουν ένα 90%, το συμπλήρωμα δηλαδή, χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Γαλλία, χώρες-κολοσσοί και συνήθως πρωτοπόροι, αποτυγχάνουν. Κι αυτό δεν αφήνει αποτύπωμα μόνο στο περιβάλλον. 
        
Όχι έτσι αόριστα. Αφήνει αποτύπωμα και σε μας τους ίδιους. Αυτό το ποσοστό που δεν ανακυκλώνεται, καταλήγει στον ωκεανό. Από κει είτε θα γίνει τροφή για τα είδη της θάλασσας είτε θα επιπλέει και θα διασπάται συνεχώς σε μικρότερα κομμάτια.
        
Σε βάθος χρόνου, αυτό το πλαστικό θα περάσει μέσα στο εμφιαλωμένο νερό, θα περάσει στο νερό που χρησιμοποιούν οι γεωργοί, θα μπει στο λίπασμα και στις καλλιέργειες, με αποτέλεσμα να φτάσει στα χέρια, στα πιάτα και στο στόμα ανθρώπων. 
        
Η Stephanie Wright, ερευνητής της ύπαρξης πλαστικού στο νερό παγκοσμίως αποκάλυψε ότι πλέον το πλαστικό βρίσκεται σε κάθε σημείο που υπάρχει νερό και ιδίως στο γλυκό νερό (λίμνες, ποτάμια), απ’ όπου συλλέγουμε οι άνθρωποι το νερό που πίνουμε. 
        
Κι εσύ συνεχίζεις ακόμα να πιστεύεις ότι η οικολογική καταστροφή είναι κάτι που δεν θα σε αγγίξει; Ή δεν θα αγγίξει τα παιδιά σου;
        
Πηγή: ygeiaonline.gr

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !