Φίλτρο επεξεργασίας νερού

το νερό έχει μνήμη

Το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο ομογενές συστατικό του ανθρώπινου σώματος σε ποσοστό 50-60% του συνολικού σωματικού βάρους.

Λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, και η χαλαρή μου διάθεση με οδηγεί, μες στο κατακαλόκαιρο, να σας γράψω για συχνότητες, δονήσεις και για το πώς το νερό έχει μνήμη. Αν όχι όλοι, πιθανόν οι περισσότεροι είστε σε διακοπές και οι υπόλοιποι σε έναν πιο ήσυχο ρυθμό, μιας και τον Αύγουστο όλα κυλούν πιο αργά.

Φαντάζομαι θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερη μουσική, περισσότερη κίνηση, το σώμα θα ξεκουράζεται και η διάθεση θα ελαφραίνει, δηλαδή θα βρίσκεστε σε άλλες «συχνότητες», θα έχετε συντονιστεί στις δικές σας επιλεγμένες δονήσεις και η μνήμη σας θα έχει διαγράψει δουλειές και υποχρεώσεις.

Σε περίπτωση που έχετε καταλάβει τη σχετική «μανία μου» για κάποια ανορθόδοξα θέματα, ίσως σας φανεί ενδιαφέρον αυτό το άρθρο. Το νερό έχει μνήμη…

«“Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε τα σαν ενέργεια, συχνότητα και δονήσεις” Νίκολα Τέσλα

“Αυτό που ονομάζουμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας η δόνηση έχει μειωθεί τόσο ώστε να είναι αντιληπτή στις αισθήσεις. Δεν υπάρχει ύλη” Αλβέρτος Αϊνστάιν

»Ο Τέσλα το είπε, ο Αϊνστάιν συμφώνησε και η επιστήμη το απέδειξε. Είναι γνωστό ότι τα πάντα –συμπεριλαμβανομένων των δικών μας σωμάτων– αποτελούνται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Με βάση αυτά, φαίνεται λογικό να αναρωτιόμαστε: Μπορούν οι συχνότητες του ήχου να μας επηρεάσουν;

»Οι συχνότητες επηρεάζουν άλλες συχνότητες. Είναι όπως όταν αναμειγνύουμε διάφορα συστατικά μεταξύ τους, τροποποιώντας τη συνολική γεύση ενός γεύματος. Το γεγονός ότι οι συχνότητες επηρεάζουν τον φυσικό κόσμο έχει αποδειχτεί μέσα από διάφορα πειράματα, όπως αυτά της επιστήμης των Cymatics και της μνήμης του νερού.

»Τα Cymatics δείχνουν ότι όταν οι συχνότητες του ήχου μεταφέρονται μέσα από ένα συγκεκριμένο μέσο όπως είναι το νερό, ο αέρας και η άμμος, αλλάζει άμεσα η δόνηση της ύλης.

»Η μνήμη του νερού έχει δείξει επίσης πως οι δικές μας προθέσεις και τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν τον υλικό κόσμο. Αυτό έχει αποδειχτεί από τον δόκτορα Masaru Emoto, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει έρευνες που δείχνουν πως απλές προθέσεις που μεταδίδονται μέσω του ήχου, των συναισθημάτων και των σκέψεων είναι δυνατόν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που το νερό κρυσταλλώνεται.

»Τα σώματά μας συγκρατούν μια ορισμένη συχνότητα δόνησης και πρέπει να υπολογίζουμε επίσης ότι αποτελούνται από 70% νερό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω πειράματα, είναι λογικό να θεωρήσουμε ότι η συχνότητα της μουσικής θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τη δική μας δονητική κατάσταση. Κάθε έκφραση μέσω του ήχου, της συγκίνησης ή της σκέψης κατέχει μια συγκεκριμένη συχνότητα, η οποία επηρεάζει τα πάντα γύρω της, με τον τρόπο που μια σταγόνα νερού μπορεί να επιδράσει σε μια μεγάλη επιφάνεια νερού και να προκαλέσει κυματισμούς». Το απόσπασμα είναι από το άρθρο «Η συχνότητα της μουσικής επηρεάζει το σώμα και το πνεύμα μας» http://share24.gr/sychnotita-tis-mousikis-epireazi-soma-ke-pnevma-mas-po...

Αυτό το φαινόμενο ορισμένοι το αποκαλούν ψευδοεπιστήμη, ωστόσο η δύναμη του μυαλού πάνω σε κάτι υλικό έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει.

Κάθε έκφραση μέσω του ήχου, του συναισθήματος ή της σκέψης έχει μια ειδική συχνότητα η οποία επηρεάζει οτιδήποτε γύρω της. Το ότι φέρει κάποιος κάποια συναισθήματα στο μυαλό του δείχνει ότι κυριολεκτικά φέρει (ίσως και βαρέως…) αυτά τα δυσαρμονικά σχήματα στο σώμα του. Αν έχετε θετικές σκέψεις στο μυαλό σας, τότε η δομή του σώματός σας θα ακολουθήσει αυτή τη θετικότητα.

Οποιος ασχολείται με τη διατροφή του ή προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα διαταραχής του βάρους του καλείται να κατανοήσει τα εξής: (α) το ότι όλα εξαρτώνται από τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας, (β) επηρεαζόμαστε από τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, και (γ) το ότι έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας προς εμάς, και αντίστοιχα χρησιμοποιούμε τις σκέψεις μας για εμάς.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η τροφή πολλές φορές είναι ο ενδιάμεσος, ο μεσολαβητής, που «καταπίνει» ή «μπουκώνει» τα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να «τρέφουμε» άσχημες σκέψεις για τον εαυτό μας.

Κλείνοντας, σας εύχομαι καλή όρεξη αν συντονιστείτε με τη νοστιμιά της παραπάνω συνταγής για τους ρεβιθοκεφτέδες.

 

Πηγή: efsyn.gr

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !