Φίλτρο επεξεργασίας νερού

πόσο συχνά πρέπει να πλένουμε το μπουκάλι του νερού μας;

Εάν είστε από τους ανθρώπους που πίνουν πολύ νερό (ή προσπαθούν να πίνουν πολύ νερό), θα περιφέρετε μέσα στο σπίτι ή στη δουλειά ένα μπουκάλι για να μην ταλαιπωρήστε με τα πήγαινε - έλα στην κουζίνα.

Ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν πόσο συχνά πρέπει να πλένουμε αυτό το μπουκάλι. Την απάντηση δίνει μέσω του Business Insider η ειδική και συγγραφέας του βιβλίου «Clean My Space» Melissa Maker.

Η ίδια λοιπόν προτείνει να πλένουμε το μπουκάλι όσο συχνά πλένουμε και τα ποτήρια του νερού ή την κούπα του καφέ, δηλαδή μια φορά την ημέρα.

Τώρα, σε κάποια μπουκάλια που έχουν λαστιχένιο στόμιο (όπως τα αθλητικά μπουκάλια), η Maker επισημαίνει ότι πρέπει και αυτά να πλένονται καθημερινά. Προτείνει δε να αφήνουμε το στόμιο όλο το βράδυ μέσα σε ξύδι. Αυτό θα το απολυμάνει, θα απομακρύνει τη μούχλα και τις οσμές. Εάν οι οσμές επιμένουν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα. Μουλιάστε το σε νερό με μαγειρική σόδα, ακόμη και όλο το βράδυ, εάν η οσμή είναι έντονη. Φυσικά πριν τη χρήση πρέπει να το ξεπλύνετε καλά γιατί αλλιώς θα αφήσει μια αλμυρή γεύση στο νερό.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Πιστοποιημένο με τα διεθνή πρότυπα To σύστημα επεξεργασίας νερού πωλείται με ή χωρίς τα μπουκάλια σε εταιρίες και γραφεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρότυπο NSF/ANSI 401, NSF/ANSI 42, NSF/ANSI 53 και NSF/ANSI 55.

WQA (Water Aquality Association)

Κρατήστε επαφή

Ερευνήστε την πρόταση Aquality με τη βοήθεια των συνεργατών μας και συμμετέχετε σε μια παγκόσμια τάση σαν επαγγελματίας που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και την επιχείρησή του.

 

Επικοινωνία

Γιάννης Δεληγιάννης

Ξηρομέρου 8, 15236 Πεντέλη

+30 6944 944162

Skype:aquality.gr

info@aquality.gr

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία.     ΣΥΜΦΩΝΩ !